Find den rette pusletaske samt hagesmæk og savlesmæk

At skulle vælge den rette pusletaske kan mange gange være en udfordrende opgave, da der findes så mange lækre varianter. Det man skal tænke over er, hvad ens behov er. Dvs. hvor meget skal der kunne være i pusletasken, skal den kunne bruges efterfølgende som almindelig taske, og skal det være en læder pusletaske eller skind pusletaske eller måske af stof, se her: http://www.babytorvet.dk/shop/pusletasker-123c1.html

Det er kun dig, som kender dine behov, og hvor meget pusletasken eventuelt skal kunne rumme. Nogle forældre har brug for, at tasken skal kunne rumme skiftetøj osv., hvor andre kun ønsker bleer, vaskeklude o.l. De fleste pusletasker kan dog rumme en hel del, så du kan have det mest gængse deri.

Der findes mange lækre pusletasker i super god kvalitet på markedet. De mest populære pusletasker er Gaia og Ko, Fairytale, Smallstuff,  ByStroom, Katvig og Smallstuff. Disse pusletasker er lavet af skind, læder eller stof og flere af dem kan med fordel bruges som almindelig taske efterfølgende.

Der er stor forskel på, hvor meget man vil betale for en pusletaske. Nogen ønsker en billig pusletaske, hvor andre godt vil betale et pænt beløb. Kigger man på nettet, som f.eks. hos babyudstyrs-butikken babytorvet.dk, vil du oftest kunne finde pusletasker på tilbud og udsalg hele året rundt.

En anden ting som især os mødre går en del op i, er hagesmække og savlesmække. Man må ikke undervurdere vigtigheden af en savlesmæk eller hagesmæk. Får barnet f.eks. moset banan kan det være en kamp at få af tøjet, hvis det sidder der for længe.

En savlesmæk beskytter, som navnet antyder, mod at barnets tøj bliver vådt og kold på grund af megen savl, hvor i mod en hagesmæk beskytter mod at mad falder ned på barnets tøj. Derfor er både hagesmække og savlesmække uundværlige.

Der findes mange gode og flotte savlesmække og hagesmække, og de mest populære er f.eks. Pippi, Katvig, Gaia og Ko, Babybjørn, Sebra og Libero. Se dem her: http://www.babytorvet.dk/shop/hagesmaekke-og-savlesmaekke-50c1.html

One thought on “Find den rette pusletaske samt hagesmæk og savlesmæk

  1. Du kan også finde mange gode pusletasker hos os, vi er gennem mere end 12 år det førende brand indenfor pusletasker i Danmark.

Leave a Comment