Tur til Fårup Sommerland

Så har nordjyllands bedste forlystelsespark åbnet. Det er naturligvis Fårup Sommerland vi snakker om. Vi har været deroppe nogle gange efterhånden, og det er bare super sjovt.

Vi var ikke deroppe sidste år, da vores mindste søn ikke var mere end et år gammel. I år er han 2½ år og han er lige stor nok til at være med til at hoppe – sådan lidt forsigtigt.

Det var bare en super god tur og vi fik prøvet det meste af alle de forlystelser de har. Alt fra at ride på heste til at prøve den store trærutsjebane. Det var helt vildt – det er godt nok lang tid siden jeg har grinet så meget.

Det eneste der var lidt svært for børnene var at der var meget langt at gå, specielt når man har brugt alt sin energi på at hoppe og løbe, så den lille blev placeret nede i trækvognen – næste år tager vi vores kombivogn med, det er vist nemmere.

Det er helt fantastisk for forældre at have de små børn med i Fårup Sommerland, de for brugt så meget energi at vi knap nok var nået ud fra parkeringspladsen førend de begge to sov, så var der ro i sommerhuset helt frem til klokken 7 næste morgen, hvor vi så skulle ned og finde muslingeskaller på stranden og en tur i skoven ved Hune. Denne gang må vi hellere huske vores kombivogn, så vi ikke skal løfte på børnene – det kan være at noget af børnenes børneopsparing skal gå til at købe en ny kombivogn – den vi har er vist snart slidt op.

Leave a Comment