Altid på jagt efter det nyeste e cigaret produkt

Som e-cigaret ryger/damper, er man altid på jagt efter det næste nye, super gode produkt. Man ved jo, af erfaring, at produkterne på dette marked er i en rivende udvikling da producenterne bliver flere og flere og det jo samtidig er et voldsomt eksklusivt og meget ekspanderende marked. Producenterne udvikler hele tiden nye produkter der er bedre end de sidste. Prøv fx en e-cigaret fra 2007 og sammenlign den med en af de nyeste!! Der er enorm forskel. Jeg selv leder hele tiden efter en endnu bedre oplevelse, og prøver derfor ofte nye produkter for netop at få så god en oplevelse som overhovedet muligt. På det seneste er jeg således også begyndt at kigge på vores nabo-lande.

Her findes der også et hav af webbutikker osv. Jeg har således fundet nogle ekstremt gode produkter på en svensk side der hedder smartsmoke.se – de har et kæmpe udvalg og nogle spændende produkter jeg ikke har set andre steder. Det man skal være opmærksom på er, at svenskerne ofte kalder en Clearomizer for en Förångare. Batterierne hedder det samme, og er i øvrigt ikke i samme udvikling.

Når man leder efter nyt som jeg er det jo selvfølgelig primært Clearomizers/Förångare man er på udkig efter. Hos Smartsmoke.se fandt jeg senest en fantastisk ny Clearomizer/förångare der hedder Gemini. Den er ikke så køn og kan kun rumme 1,1ml hvilket jeg syntes er lidt træls da jeg så altid skal have ekstra juice med i byen. Den kan også blive ret varm, og glemmer man at suge lidt længere end man trykker på knappen kan den danne væske i mundstykket… MEN! – når man skruer sin Gemini på et batteri der kan skrues op til 4,8 volt, ja så får man den BEDSTE damp jeg NOGENSINDE har prøvet!!! Vil du have sådan en skal du gå ind på Smartsmoke.se och herefter klikke ind på Förångare. Man kan også bare søge i søgefeltet hvis man ikke vil klikke på ”Clearomizer/Förångare.

Disclaimer

Skriv en kommentar