Årets marked er vel overstået og igen i år blev der købt godt ind

I mange år har det været tradition at tage til Hjallerup marked. Jeg har været der igennem mange år, både med familie og alene som teenager. I teenager årene var det for det meste for, at hygge mig med fest og farver. Den gang var det hele bare en smule anerledes, der kunne man godt komme ind i teltene med en hårfarve der måske var over i de mere skrigende farver uden at blive chikaneret. Det er bare ikke tilfældet i dag.
Kommer man ind i en af ølteltene i dag med en halv hidsig hårfarve og med et par øreringe hist og her, så bliver man kigget en del ned til af de over trænede tatoverede personer. Sådan var det bare ikke, dengang jeg var ung.

Gode indkøb af personlig pleje

I år var jeg ude efter en masse plejeprodukter til mig selv og min datter. Jeg har nemlig en datter, der lige er fyldt 16 år, så hun har oplevet sit første Hjallerup marked i år på egen hånd. Dog ville hun nu gerne med mor ud og shoppe om lørdagen. Det blev da også til en enkel hårfarve der kunne vaskes ud. Det var selvfølgelig en sort hårfarve, som alle andre også har.
Til mig selv købte jeg en masse i et lille telt fra en forretning der hed økoshoppen.dk De havde alligevel det mest smarte, jeg har set i lang tid, ud over de havde en masse gode tilbud. De havde sat 2 trykbare computerskærme op med adgang til internettet. På den måde kunne man købe ting fra deres hjemmeside samtidig med, at man kunne prutte om prisen. Det er det, jeg vil kalde nutiden kræmmer, vi havde med at gøre her. Det var dog ikke det de ville til at praktisere i, men som de sagde , så var det en god måde at komme af med varer, der var ved at udgå eller varer, der var udgået. De havde dog også en masse nye produkter med.
Jeg købte sindssygt meget personlig pleje og sparede en mindre formue. Se det er jo fantastisk. Det jeg gjorde største kup på var hårfarver. Jeg bruger en del hårfarve, da jeg er i besiddelse af den mest kedelige hårfarve ever, nemlig leverpostejsfarven. Jeg fik 10 pakker hårfarve i forskellige farve til halv pris, grundet de begyndte at lancere hårfarverne i en anden emballage. Det er da vildt, er det ikke? Selv min datter fik fat i en hårfarve. Godt nok kunne den ikke vaskes ud, men til gengæld var den hårfarve uden parabener og ammoniak + den var permanet. Se det er jo også ret vigtig for mor her, for der er da godt nok begyndt at dukke et par grå hår op hist og her.

Hårfarvetrends i 2012

Ja, jeg håber stadig den holder den mørke trend farve i 2012, ellers vil jeg komme til at bure inde med 10 hårfarver øv øv. Om end ikke andet så beholder jeg hårfarven indtil den er brugt op.
Det var det markedet og det var hvad jeg fik købt. Hvad gjorde i af røverkøb.
Til info så er her web adressen til dem jeg købte hårfarve af http://www.okoshoppen.dk/shop/haarfarve-37c1.html

Disclaimer

Skriv en kommentar