De nye E-cigaretter har mange muligheder

Et nyt redskab til rygning har på kort tid vundet indpas på det danske marked. Det drejer sig om E-cigaretterne. Men hvorfor er de blevet populære så hurtigt? Grunden til dette kan måske findes i de mange muligheder, der findes i dette nye redskab. E-cigaretten kommer nemlig i et hav af varianter, som det f.eks. kan ses her hos Smartsmoke, der alle har forskellige funktioner. Samtidig varierer indholdet meget. Indholdet er en væske, hvor man selv kan vælge smag og nikotinindhold m.m.

Men hvordan virker E-cigaretterne så?

Den nye form for cigaretter, altså de elektriske cigaretter virker ved, at man trækker opvarmet damp ned i lungerne. Dampen dannes af de særlig væsker, som man kan fylde på E-cigaretterne. Disse væsker findes i et utal af varianter. Man kan både fine dem med eller uden nikotin. Derfor kan man i realiteten vælge om man vil have det afhængighedsskabende stof nikotin med eller ej. Derfor kan de elektriske cigaretter benyttes, som et redskab, hvis man ønsker at stoppe med at ryge. Elektriske cigaretter er smarte, fordi de har en lang holdbarhed. De fungerer nemlig ved, at et batteri opvarmer dampen. Batterierne er genopladelige, hvorfor man kan genbruge den elektriske cigaret, når det lyster såfremt, der er strøm på. Derfor kan man med fordel købe to batterier, så man altid har et, der er opladt.

Kan E-cigarretterne gå ind og erstatte de normale cigaretter?

Der hersker ingen tvivl om, at der er stor forskel på normale cigaretter og de elektroniske cigaretter. Men der er nogle gode fordele ved den nye form for cigaretter. En af fordelene er miljømæssig. De mange skodder fra de normale cigaretter fylder meget i hverdagsbilledet, når de ligger på gader og stræder. Dette problem har man ikke med E-cigaretterne. Samtidig tyder det på, at der kan være sundhedsmæssige fordele ved elektroniske cigaretter, men dette er endnu ikke påvist.

 

Disclaimer

Skriv en kommentar