Julegaven er taget i brug – Rygestop med e cigaret

Jeg har i længere tid lovet min bedre halvdel, at jeg ville holde op med og ryge cigaretter. Faktisk lovede jeg hende det for 3 år siden, da vi fik vores første søn. Det holdt også i hele 3 uger, men efter at have tygget ansigtet helt skævt med nikotintyggegummi, hoppede jeg på cigaretterne igen. Jeg lovede hende at stoppe igen, da vi for et halvt år siden fik vores søn nummer 2. Denne gang holdt jeg ikke mere end 2 dage. Jeg ved godt det var dårligt, men jeg holdt bare så meget af det sociale ved og ryge.

Fik en i adventsgave

Første søndag i advent pakkede jeg min gave op fra min kone og fik mig en slem forskrækkelse. Jeg fik en e cigaret! Jeg tænkte ved mig selv, “skal jeg nu til og skuffe hende igen”. Jeg besluttede mig dog for, og prøve den med åbent sind, for jeg havde hørt om en del mennesker, der var stoppet med og ryge ved brug af en e cigaret.

Jeg åbnede e cigaret pakken og læste vejledningen igennem. Jeg hældte nikotin væske på min e cigaret og tog mit første hvæs. Jeg hostede en del, men til min store forbavselse havde jeg fornemmelsen af og ryge. Efter jeg havde brugt den nogle timer, var jeg begyndt og syntes rigtig godt om den. Jeg skænkede i hvert fald ikke en tanke til mine cigaretter.

E cigaret nørden gik på nettet

Efter jeg havde brugt e cigaretten en uges tid, begyndte jeg og blive mere nysgerrig omkring brugen af e-cigaretter. Jeg havde bare så mange spørgsmål, så jeg gik på google og stillede alle mine spørgsmål. “Hvor kan man købe e cigaret med gratis fragt?” “Hvor køber man en e cigaret?” “Hvilken e cigaret er bedst”? osv.

Jeg fandt en masse relevante svar, og nu viste jeg en del mere. Jeg fandt ud af, at min e cigaret var en ego-ce4, som er den mest brugte på markedet. Jeg fandt også ud af, at der var e cigaretter med variabel volt, og nogle der var lige så store som en halv liter sodavand.

Jeg ville rigtig gerne have en ny, men det skulle ikke være en af de helt store. Det måtte gerne være en, der var en smule mindre end min ce4. Derfor søgte jeg på nogle forskellige e cigaret test og faldt over en youtube video, som var en video omkring e cigaret modellen DSN. Videoen kan I se her.

Jeg syntes den så meget lovende ud, så jeg besluttede mig for, at den ville jeg eje. Igen gik jeg på nettet og søgte nu på “DSN e cigaret med gratis fragt”.

Der fandt jeg kun én forretning med denne model, og det var Smartsmoke.dk.

Den bedste jeg har prøvet

Dagen efter jeg havde bestilt den, var den i min postkasse. Jeg glædede mig helt vildt og det havde jeg også god grund til. Da jeg havde gjort den klar og tog mit første hvæs, viste jeg at, den skulle følge mig i lang tid fremover.

Jeg ved godt, jeg ikke har så meget og have det i når jeg siger, at dette er den bedste model på markedet, men for mig var der en verden til forskel, ved skiftet fra ce4 til DSN modellen.

Nu skal mit rygestop bare holde

I dag er det 5 uger siden jeg sidst rørte en cigaret. Jeg har faktisk ikke haft lysten til en cigaret på noget tidspunk, til trods jeg har været til 4 julefrokoster med mange rygere.

Jeg tror faktisk, at jeg har omvendt et par rygere til og prøve e cigaretten.

Kryds fingre for at jeg ikke falder tilbage til den almindelige cigaret i det nye år.

Disclaimer

2 kommentarer til “Julegaven er taget i brug – Rygestop med e cigaret”

 1. Sikke en flink kone du har:-)

  Min kone er nu heller ikke så ringe hvad det angår. Jeg fik også en e cigarett, men jeg fik den i julegave i stedet, så den skal tages i brug efter i aften:-)

  Bent

  Svar
 2. Jeg har selv tænkt over og vil købe DSN e cigaretten, men har været meget i tvivl, da der ikke rigtig har været nogle anmeldelser af den.

  Jeg har dog en kammerat der købte en for ca en uge siden og han siger fuldstændig det samme som dig, så tro jeg skal have købt mig en forsinket julegave.

  God nytår i aften og pas nu på jeres øjne.

  Svar

Skriv en kommentar