Vidste ikke hvad en e cigaret var før jeg havde været på øvelse

I går var den årlige efterårs øvelse med hjemmeværnet Nord. Den forgik som vanen tro i Dronninglund nærmer Dronninglund Storeskov. Det var anden gang jeg har været med i den korte tid jeg har været medlem af hjemmeværnet.
Jeg blev medlem ved et tilfælde, da en af mine arbejdskollegaer inviterede mig med. Jeg syntes det kunne været sjovt og komme ud og lege lidt røver og soldater igen. Derfor takkede jeg pænt ja.
Denne øvelse var dog lidt kedelig da der har været store besparelser i forsvaret og det er gået lidt ud over hjemmeværnet. Derfor var der en masse ventetid, men hvad er en ventetid i hjemmeværnet uden kage kaffe og smøger. Denne kaffepause var ikke ret meget anerledes end så mange andre cigaret / kaffe / kage pause. Der var dog lige en ting som var meget anderledes og det var, at vores gruppefører som plejer at ryge som en skorsten, stod og sugede i noget der lignede en kuglepind. Der var bare den forskel, at når han sugede i den, så kom der røg ud. Det havde jeg da aldrig nogensinde set før.
Det viste sig, at det var en såkaldt e cigaret. En e cigaret er helt bogstaveligt en elektronisk cigaret deraf navnet e cigaret. Den lignede nu ikke en cigaret, men nærmere en kuglepind.
Efter hans udsagn, så virker den lige så godt som en almindelig cigaret, fordi det var en e cigaret med nikotin. Han forklarede, at e cigaret er et rigtig godt alternativ til almindelige cigaretter, da den ikke indeholder mange af de tusinder af farlige stoffer, som forefindes i de almindelige cigaretter.
Jeg syntes nu det hele lød for godt til at være sandt, så jeg spurgte om jeg ikke lige måtte prøve hans elektroniske cigaret. Det måtte jeg og hold da op, det virkede jo som om man røg på en rigtig cigaret, men i virkeligheden røg man på en e cigaret med prince smag.
Han fortalte yderlige, at man kan få cigaretterne med alverdens smag, deriblandt hans to ynglings smag, red bull og æble smag. Normalt er jeg en der har en finger på pulsen omkring, hvad der kommer af nye ting på markedet, men den her e cigaret var gået min næse forbi. Det undrede min makker meget, da rigtig mange danskere er begyndt at dampe på disse smøger.
Efter øvelsen tog jeg hjem for, at fortælle min bedre halvdel omkring de her fantastiske cigaretter. Hun grinede af mig og sagde “kender du ikke engang dem, alle ryger da på dem”. Der følte jeg mig godt nok dum.

Efter at have gået og tænkt over de der e cigaretter, besluttede jeg mig for at købe en i dag. Jeg gik på nettet og fandt en e cigaret webshop og købte mig et e cigaret startsæt med tilhørende nikotin væske med red bull smag. Nu glæder jeg mig bare til, at få e cigaretten hjem og prøve dem. Ønsk mig held og lykke.

Har I også prøvet e cigaretter og har haft god erfaring med dem, så del dem endelig med os andre i kommentaren.

Disclaimer

2 kommentarer til “Vidste ikke hvad en e cigaret var før jeg havde været på øvelse”

  1. Tak for en god artikel. Jeg har rent faktisk efter og have læst denne artikel købt en e cigaret. og den har faktisk virket rigtig godt.

    Så tak for anbefalingen.

    Svar

Skriv en kommentar