Tag familien med i mini-zoo

Vil du gerne tage familien med på eventyr? Er dine børn vilde med dyr? Vil I gerne lære en masse og komme helt tæt på dyrelivet? Så bør I besøge en mini-zoo! En mini-zoo er noget andet end en almindelig zoologisk have, og det er en unik oplevelse i sig selv, som I ikke skal snyde jer selv for!

En oplevelse med familien

Det er skønt at tage på tur med familien, så I kan få nogle dejlige oplevelser sammen. Det er vigtigt, fordi det er med til at knytte familien tættere sammen, og det skaber gode minder, som I kan dele og snakke om resten af livet. Det er især en god idé at få oplevelser sammen, hvor I alle sammen lære noget nyt. Det er altid en god idé at få lidt ny viden, og når I gør det sammen, kan I supplere hinanden med information og oplysninger, så I sammen ved det hele. Det er for eksempel noget, I kan gøre i en zoo.

En hyggelig mini-zoo

En mini-zoo er som sagt ikke det samme som en almindelig zoo. En almindelig zoo har typisk en masse dyr fra verden over, som du kan betragte på afstand. En mini-zoo lader dig komme tættere på dyrene, hvor dyrene er mere relevante for livet herhjemme i Danmark og i hverdagen. Det kan være dyr så som bondegårdsdyr, lamaer, hjorte, som du kan få lov at røre og fodre. Det varierer dog fra mini-zoo til mini-zoo; nogle af dem har nemlig også mere eksotiske dyrearter, så det gælder om at læse om den enkelte zoo.

En dag der bliver husket

Det vil garanteret blive en rigtig god dag, som dine børn vil huske med fryd. Det er noget, som alle aldre kan nyde, og som bestemt vil blive til et godt minde for jer alle.

 

Disclaimer

Skriv en kommentar