At flyve er billigt

Min svoger og svigerinde tog for tre år siden det helt store spring i deres tilværelse, da de valgte at købe et mindre turisthotel i Alanya i Tyrkiet. Alanya er et meget populært turistmål for danskere, og det er bestemt ikke kun charterturister, der strømmer til den kendte badeby.

Min kone og jeg har nu to gange besøgt dem på hotellet, og jeg kan huske, at min svoger den første gang i telefonen anviste mig, hvordan jeg fandt frem til billige flybilletter til Tyrkiet via en bestemt søgemaskine på nettet. Den hjælp var jeg glad for, idet vi kunne flyve derned ganske billigt, og da vi boede gratis på min svogers og svigerindes hotel, blev det reelt en meget billig ferie.

Men vi er nu enige om, at vi ikke vil bruge alle vores ferier til at tage til Alanya. Vi holder nemlig også af storbyferier og har flere gange været på bilferie i Paris. Men her for et par måneder siden valgte vi nu at købe flybilletter til Paris for at slippe for den lange køretur. Men vi boede på det samme hotel som de foregående gange.

Næste år har vi besluttet, at vi vil se noget af USA, og selv om der er god tid til, er jeg allerede begyndt at søge efter billige flybilletter til USA, for det gælder jo om at slå til, når priserne er lavest. Og det er ikke til at forudse, hvornår de er det, så man er nødt til løbende at holde øje med prisudviklingen.

Disclaimer

En kommentar til “At flyve er billigt”

  1. Jeg synes godt nok også, at medier fyldes med historier om billige flybilletter i øjeblikket. Det er jo kun skønt for os, som elsker at komme ud at rejse 🙂

    Svar

Skriv en kommentar