Rejser uden forsinkelser?

I er glade. I har lige fået overført et ganske stort beløb fra din svigermor. Hun kan godt lide at give jer sådan en gave hvert år. I januar – hvor I ofte har brug for penge. Hun har dem – og deler gerne ud til alle sine børn. Din hustru så, at pengene var blevet sat ind på hendes konto i sidste uge – og I besluttede, at I vil bruge dem på rejser. Det er jo det bedste, I ved. Altså at rejse. Og i år så er det det sådan, at I ikke har underskud på bankkontoerne. Heldigvis.

Så skal feriemålet findes

Så derfor satte I jer med hver sin tablet i sofaen for at kigge efter billige rejser. Sådan lidt på må og få. Intet hastværk. Men hvis én af jer fandt et godt tilbud på fx en afbudsrejse, så kunne I faktisk godt finde på at smutte afsted i løbet af de næste få dage. I så både på billige rejser til sol og strand – og I så på afbudsrejser til forskellige europæiske storbyer.

Charterrejser er med i opløbet

I kiggede også på charterrejser til Spanien og Tyrkiet. Men det var dog en storbyrejse, som fik jer til at booke lige med det samme. Fire dage i Warszawa. Til en ualmindeligt billig pris. Lige sådan en rejse, som I trænger til nu. Alt indeholdt i prisen: Flybilletter, hotel og morgenmad. Frokost og aftensmåltid på egen regning.

Bare ingen forsinkelser, tak

Det eneste, som er lidt problematisk er, at I skal afsted allerede om to dage. Det er rimeligt kort varsel. Men til at overkomme, når rejsen ikke varer længere. I har derfor sat vaskemaskinen i gang, så I kan komme afsted med rent tøj i kabinekufferterne. Og nu håber I så på, at der ikke vil være flyforsinkelse på turen til Warszawa. Det er nemlig det værste, der kan ske, når I nu bare er helt opsat på at komme afsted.

Disclaimer

Skriv en kommentar