Certifikat som stresscoach

Jeg er ret stolt. Jeg har endelig afsluttet psykologistudiet. Det har altid været min drøm at blive psykolog. Nu er jeg der, hvor jeg får tilladelse til at arbejde professionelt som psykolog. Og jeg har da også et job i kikkerten. Det har ikke været nemt for mig at komme ind på psykologistudiet. Jeg blev afvist første gang, jeg ansøgte, fordi mine karakterer fra gymnasiet bare ikke var gode nok. Og en uddannelse i udlandet har mine forældre ikke råd til at give mig. Så jeg måtte finde en anden vej. Men hvad kan man ikke, når man vil?

Certificeret stresscoach uddannelse

Jeg fandt en anden vej. Jeg startede på en privat stresscoach uddannelse. Det havde mine forældre råd til at give mig. Samtidigt forbedrede jeg mine karakterer ved at følge enkelte fag på aftenskole. Men under stresscoach uddannelsen fandt jeg ud af, at det sådan set var et meget spændende emne, og jeg fandt et job som stresscoach – i udlandet. Her har jeg så boet i de sidste 5 år. Jeg fik oversat mine eksamensbeviser og kom ind på psykologiuddannelsen på universitetet her i byen. Siden da har jeg finansieret mine studier ved at arbejde som stresscoach – mange har faktisk brug for hjælp. Og nu er jeg færdig. Som psykolog.

Stolt af mig selv

Jeg er ret stolt. Jeg er kommet igennem. Jeg har nået mit mål. Uden at ende med en kæmpe studiegæld og med gode jobudsigter. Livet kan ikke være bedre for mig lige nu. Det eneste, jeg bare er en lille smule i tvivl om, er, om jeg skal sige mit job som stresscoach op – eller om jeg skal fortsætte. Det vil blive lidt trist at skulle sige op. Men det nye job venter – og måske kan vi lave noget samarbejde i fremtiden imellem psykologivirksomheden og stress-centeret. Hvem ved? Tanken er ikke fjern. Og det er heller ikke urimeligt at tro, at der vil være gode muligheder for at etablere et samarbejde.

Disclaimer

Skriv en kommentar