Brætspil er god underholdning

Brætspil har de seneste år lidt store nederlag, hvilket skyldes den enorme teknologiske udvikling. Mange børnefamilier har taget fjernsynet til sig, som var det deres ekstra barn, hvilket har forårsaget, at familien Danmark, når de rigtig skal hygge en fredag aften, ser x-factor. Foruden fjernsynets invadering af danske hjem, er brætspil, der ellers er rigtig god underholdning, blevet slået af computere og især internettet. Børnefamilie er ikke længere samlet om aftenen, da børnene hellere vil sidde på internettet, frem for at være sammen med deres familier. Teknologien har gjort meget godt, men desværre også noget skidt for brætspillet. Denne udvikling er rigtig ærgerlig, da brætspil er rigtig god underholdning.

Et brætspil er enten for én eller flere personer. På brættet er det forskellige symboler, mønstre og huller og det er oftest lavet af træ, plastik, pap eller papir. Brætspil findes i et utal versioner, og er rigtig god underholdning.

Selvom teknologien har gjort sit indtog, så er brætspillene langt fra slået endeligt endnu. Tværtimod er der tegn på, at mange igen er begyndt at tage brætspil til sig, som et godt alternativ til fjernsynets trivielle programmer.  Forhåbentligt fortsætter den udvikling, da brætspil er god underholdning.

 

Disclaimer

Skriv en kommentar