Brætspil er god underholdning

Brætspillenes popularitet er gennem de senere år sat under pres. Det skyldes i stor grad hele den teknologiske udvikling, som vores verden, og dermed også markedet for spil, har undergået.

Elektronikken har taget over

Mange børnefamilier har taget fjernsynet til sig, som var det deres ekstra barn, hvilket har forårsaget, at familien Danmark, når de rigtig skal hygge en fredag aften, ser x-factor eller lignende underholdningsprogrammer.

Foruden fjernsynets invadering af danske hjem, er brætspil, der ellers er rigtig god underholdning, blevet slået af computere og især internettet.

Familiemedlemmerne bliver spredt

Børnefamilierne er ikke længere samlet om aftenen ligesom tidligere, da børnene ofte hellere vil sidde på internettet, frem for at være sammen med deres familier. Teknologien har gjort meget godt, men desværre også noget skidt for brætspillet.

Denne udvikling er rigtig ærgerlig, da brætspil er rigtig god underholdning.

Brætspil er god underholdning

Et brætspil er enten for én eller flere personer. På brættet er det forskellige symboler, mønstre og huller og det er oftest lavet af træ, plastik, pap eller papir. Brætspil findes i et utal versioner, og er rigtig god underholdning.

Brætspillene kan dog endnu

Selvom teknologien har gjort sit indtog, så er brætspillene langt fra slået endeligt endnu. Tværtimod er der tegn på, at mange igen er begyndt at tage brætspil til sig, som et godt alternativ til fjernsynets trivielle programmer.

Forhåbentligt fortsætter den udvikling, da brætspil er god underholdning.

 

Disclaimer

En kommentar til “Brætspil er god underholdning”

  1. Jeg må nok erkende, at jeg er en af dem, som har ladet brætspillene glide en del i baggrunden til fordel for den elektroniske underholdning. Nogle gange føles det bare lettere med elektronikken.
    Men når de gamle brætspil en gang i mellem kommer frem, er der ingen tvivl om, at de også virkelig “kan noget”. Det er altid super hyggeligt at sidde og spille sammen – det har bare noget, som man ikke finder i elektronikkens verden.

    Svar

Skriv en kommentar