Engelsk mode med kant

Long X Boy London er et nyt og spændende mærke fra England, der provokerer med deres rå og frække designs. Jeg stødte for nyligt på mærket, og vil skrive lidt om det i dette indlæg. Long X Boy London har rødder i det engelske gademiljø, hvorfor stilen er rå og flashy. Det er et relativt nyt tøjmærke fra 2008, der har fået massiv opmærksomhed og succes verden over.

De fleste designs fra Long X Boy London er meget simple og bold. Det vil altså sige store, fede bogstaver – og gerne brug af stærke kontraster; eksempelvis guld-skrift på sort baggrund. Man kan sige meget om tøjmærket, men opmærksomhedskrævende er det i hvert fald. Hvad du synes om det, ved jeg af gode grunde ikke, men jeg er vild med det.

Jeg har kigget rundt på nettet, og set det meste fra Long X Boy Londons første kollektion. Dét der springer i øjnene for mig, er særligt deres brug af guld og sort. Vi kender fra mange andre brands den store sorte skrift på hvid baggrund – men Long X Boy Londons brug af kontrast er endnu vildere. Og endnu federe.

Der hvor jeg synes mærket kommer til sin ret, er når resten af outfittet holder den simple og minimalistiske stil. Jeg synes altså ikke, at man skal iklæde sig prangende bukser, hvis man vil rocke en Long X Boy London t-shirts, som den er tiltænkt. Derimod er den superfed sammen med lyse eller sorte jeans. Hvis du nedtoner resten af dit outfit, så vil du – ifølge mig – fremhæve din tee fra Long X Boy London på den helt rigtige, og helt fede, måde.

Som skabt til sommeren i Danmark

Ja, overskriften fortæller lidt om hvad jeg vil sige. Den danske sommer kan være lidt lumsk, men hvis vi får den lækre sol, som vi alle hungrer efter – så kan du virkelig få lov til at skinne i din engelske t-shirt. Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bruge min Long X Boy London t-shirt ualmindeligt meget. Det bliver jo næsten ikke federe, end en t-shirt med guld skrift og et par lyse denim jeans.

Disclaimer

Skriv en kommentar