Slankete – virker det?

Så skal jeg snart i vandland sammen med nogle gode venner. Vi skal alle afsted og børnene skal naturligvis i vandland og jeg er lidt bekvemt ved tanken om at vise mig offentligt i badetøj.

Inden vi skal i vandland med børnene skal jeg lige have tabt nogle kilo. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gøre, jeg vil gerne at det sker hurtigt og effektivt. Jeg har samtidig også sat mig for at jeg ikke bare skal springe ud i slankekuren, men faktisk forberede mig ordentligt og få mest muligt ud af slankekuren, selvom der kun er knap en måned til.

En af de kure jeg har overvejet er med slankete, jeg har hørt at hvis man drikker den rigtige type te så kan man tabe sig på en hurtig og effektiv måde. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men et hurtigt vægttab ved at drikke slankete er ikke så dårligt.

Jeg har også læst på effektivkur.dk at man kan spise langsomme kulhydrater, og at det skulle kunne holde forbrændingen oppe, således man taber sig løbende over hele dagen. Dette skulle faktisk være yderst effektivt.

Jeg tror og forestiller mig det bliver en kombination, det vil sige at jeg spiser langsomme kulhydrater om dagen til mine måltider og så sørger jeg også for at få en kop slankete en gang imellem hen over dagen. Det må så være den bedste slankekur – altså når man lægger den sammen.

Disclaimer

Skriv en kommentar