Keld flyttemand

Da jeg for godt et halvt år siden mødte min kæreste, Kjeld, var jeg lidt betænkelig, da han fortalte, at han var flyttemand. Egentlig synes jeg ikke, jeg er snobbet, men en flyttemand er vel ret beset bare en ufaglært arbejdsmand, og da jeg selv har en akademisk uddannelse, frygtede jeg, at vi måske ikke passede sammen intellektuelt.

Men jeg blev hurtigt klogere, for det viste sig, at Kjeld i virkeligheden havde en længerevarende, regnskabsmæssig uddannelse. Og det var lidt en spøg fra hans side, det med at kalde sig flyttemand, for i virkeligheden er han direktør i et stort og velrenommeret flyttefirma i Århus.

Efter at han blev færdig med sin HD i regnskabsvæsen var det ret tilfældigt, at han blev ansat i et flyttefirma i København, hvor hans stilling stort set var sammenlignelig med en bogholders. Arbejdet gik bare ud på at føre virksomhedens regnskaber, og det gik hurtigt op for ham, at han nok trængte til lidt større udfordringer og noget mere ansvar for egne beslutninger.

Derfor var han også hurtig til at takke ja, da han blev tilbudt en stilling som økonomichef i et flyttefirma i Odense. Det spillede nok også ind, at han stammede fra Odense og ikke havde noget imod at vende tilbage til sin fødeby.

Men desværre gik han ikke ret godt i spænd med indehaveren af firmaet, så han besluttede sig hurtigt for at søge noget andet. Og så var det, at muligheden for at blive øverste leder her i Århus viste sig, og så slog han til.

Disclaimer

Skriv en kommentar