Smukke Norge

Jeg er meget til det ekstreme. Det ved jeg godt. Men jeg synes, det er sjovt, og det er i hvert fald udfordrende. Nu har jeg fundet på, at jeg vil til Svalbard. Helt oppe ved Nordpolen næsten! Men hvordan kommer jeg derop. Og hvad skal jeg lave deroppe? Jo jeg vil gerne se på isbjørne og køre med hundeslæde. Opleve naturen og dagslyset 24/7.

Min kæreste vil gerne med. Han er geolog og har en interesse, i alt det har med gletsjere og sten og formationer. Det er da også spændende, men det er, da sjovere at køre med hunde og se på dem, end det er at stå og tage prøver og få dem sendt til undersøgelser.

Men hvordan kommer man derop? Svalbard ligger jo et godt stykke oppe i det arktiske hav. Skal man flyve til Oslo og så videre derfra? Eller skal man flyve til Tromsø og så videre op til Svalbard derfra?

Jeg har kigget efter flybilletter til Svalbard. Der er forskel i priserne og rejsetiden. Men under alle omstændigheder, så ser det ud til, at man skal via Oslo. Ok. Det må vi så lige finde ud af. Vil vi vente i lang tid i Oslo eventuelt se nogle venner, vi har der, inden vi tager videre til, eller vil vi bare derop hurtigst muligt. Det kommer vist an på hvor mange dage, vi har til rådighed. Det er jo både nemt og billigt at bestille til Norge her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/norge/

Og hvordan med tøjet? Sidst vi var oppe nordpå, måtte vi låne sådan nogle kedeldragter, som var foret med pels indvendigt. Det var i april måned, og det var koldt. Det var, dengang vi var i Luleå. Det er også godt nordpå, men Svalbard ligger alligevel noget tættere på Nordpolen – Måske en lille, bitte smule nordligere end Thule. Så der er koldt. Ingen tvivl om det. Vi skal huske at spørge vores norske kammerater, om de ved, hvordan vejret er deroppe i juli måned.

Disclaimer

Skriv en kommentar