CDON rabat?

Vi skal til mine forældres sølvbryllup om et par uger, og til den anledning trængte jeg til en flot kjole, for indtil nu har jeg nok befundet mig bedst i et par pæne bukser og en festlig overdel af en eller anden art.

Nu skal det være, tænkte jeg og tog en tur ind til byen for at se på festkjoler. Jeg blev nærmest chokeret over priserne, for det er flere år siden, jeg har købt tøj i en fysisk butik, idet jeg holder mest af at handle på nettet. Jeg kunne hurtigt konstatere, at priserne er løbet fra min økonomi, så jeg tog hjem uden at have købt noget.

I stedet startede jeg en jagt efter en flot kjole i de netbutikker, jeg normalt handler i. Jeg begyndte i stylepit, fordi en veninde i sidste uge forærede mig en stylepit rabatkode, som hun ikke selv kunne bruge, og så ville det jo være en besparelse, hvis jeg kunne finde den rigtige kjole der.

Men der var ikke noget, der matchede mine forestillinger, så jeg søgte videre i andre webshops, og jeg tænkte, at selv om jeg ikke har andre rabatkoder end den til stylepit, så vil jeg altså have den kjole, jeg bedst kan lide. Jeg har til gengæld mange CDON rabatkoder liggende.

Og den helt rigtige model fandt jeg på asos, og selv om prisen er lige lovlig pebret til min økonomi, så vil jeg altså have den. Men nu vil jeg lige høre i bekendtskabskredsen, om nogen har en ledig asos rabatkode, for så vil jeg da gerne spare lidt.

Disclaimer

Skriv en kommentar