En del af vores kultur

Udklædning og kostumer har gennem tiderne været en del af vores kulturliv. Før i tiden syede vi selv kostumerne, men hvis der var råd, gik man til skrædderen og fik syet lige præcis det kostume, man havde tænkt sig til det kommende maskebal eller for børnenes vedkommende til fastelavnsfesten. I dag er det vist de færreste, der selv syr kostumer, de købes i butikker eller via nettet i butikker, som har et bredt udvalg af diverse populære kostumer og udklædning til temafester.

[dropcap]T[/dropcap]emafester er i øvrigt et hit i denne tid, og er temaet for eksempel James Bond eller oktoberfest, er det nemt at finde kostumer i en given butik og endda til billige penge. Sidste år var jeg inviteret til en fest med temaet Tango. Der reddede forretningen mig, fordi jeg kunne købe både sko, kjole og smykker i sydamerikansk stil, men nu er jeg inviteret til en fest, hvor vi skal være grimme. Det sætter alt andet lige kreativiteten på arbejde, og jeg har vredet hjernen for at få en god ide. Gummistøvler og hullet tøj er for nemt, snavset tøj vil jeg ikke befinde mig godt i til en fest, men jeg fik så en ide om, at jeg kunne møde op forklædt som heks. Dog var jeg lidt nervøs over, at andre havde fået den ide, men jeg vovede pelsen og bestilte et heksekostume via nettet.

Heksen er super flot, eller rettere grim, og sort farve på tænderne og grim ansigtssminke vil gøre mig rigtig grim, men jeg vil føle mig godt tilpas ved festen.

Disclaimer

Skriv en kommentar