Armbånd til mænd?

Gennem 2013 og 2014 har vi set armbånd udvikle sig til en trend til stilbevidste mænd. Fra træperler til lædermanchetter til metalbands. Der er nu et væld af muligheder at vælge imellem for de mænd, der ikke er bange for at pryde deres håndled.

Selvfølgelig – som med enhver anden kontroversiel trend – er der dem, der ikke vil give armbånd til mænd en chance og ser hele konceptet som feminint. Men se lige her – det er sgu ikke feminint: http://www.marjoe.dk/shop/armbaand-46s1.html

Mandesmykker har længe været et emne, der har mange meninger.
2014 synes at være det år, hvor tidevandet vender, og mænd bliver mere åbne over for tanken om at bruge armbånd. Salget af armbånd til mænd er booming.

Hvad gør så den gennemsnitlige mand, der ønsker at udforske hvilke armbånd, der så findes? Her er er par forskellige stilarter:
Metal Armbånd
Metal armbånd repræsenterer formentlig det mest maskuline armbånd overhovedet. De bæres bedst alene og ikke på den arm, hvor du bærer dit ur.

Nautisk Trend Armbånd
Den nautiske æstetik har cementeret sig selv indenfor selve kernen af herremode, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at denne indflydelse også er blevet anvendt på herresmykker.  Det nautiske koncept er blevet anvendt på håndleddet  på flere forskellige måder i de seneste sæsoner, fra hvordan de lukkes til brugen af reb og kabler over til inddragelse af nautiske temaer, motiver og emblemer.

Perlearmbånd
Et af de hotteste armbånd til mænd lige nu er perlearmbånd. Fra etniske inspirerede træperler til high-end krystal / ibenholt versioner over til plast stilarter Der er en vifte af design i øjeblikket og udbuddet er stort, og der er noget for enhver smag.

En stor del af styrken er, at du nemt kan stable en række forskellige stilarter sammen og  skabe et look, der er helt unik for dig. Afhængig af størrelse perle, materiale og farve kan du  oprette din egen individuelle kombination.
For eksempel vil sorte og gråtonede perler give skræddersyet tøj en kant, mens træ versioner giver et naturligt look.

Med hensyn til farver kan perlearmbånd bruges til at tilføre en spændende pop af farve til et sæt tøj og binde sættet sammen. I for eksempel Tyskland er “Herrenscmuk” særdeles populært her op til jul.

Hvordan bruger du dine armbånd? Og hvilke armbånd er dine favoritter?

 

Disclaimer

Skriv en kommentar