Endte med skilsmisse

Det kom som et chok for mig, da Jens kom og sagde, at det var slut. Vi havde været gift i knap 6 år, og jeg syntes faktisk, at det gik ganske godt. Vel havde vi vores skænderier, men det kan vel ikke undgås efter så mange år sammen.

Det er nu 4 måneder siden, at vi blev skilt, og jeg føler, at jeg er ved at være oven på igen. Jeg er ikke nok oven på til at finde en ny mand men nærmere til at komme ud og have det lidt sjovt, hvis I forstår.

Jeg er dog meget kræsen, så jeg vil ikke have hvad som helst. De sidste par ture i byen, er jeg dog også gået alene hjem, da fyrene ikke levede op til mine standarder. Problemet er bare, at jeg er ved at være ganske trængende, så noget skal der snart ske!

Og noget er der sket!

I går kom pakkeposten med mit nyindkøbte sexlegetøj; en topmoderne sexmaskine eller kneppemaskine, som min veninde Linda kalder den J Jeg anede faktisk ikke, at der fandtes sexmaskine, før Linda fortalte mig om dem. En sexmaskine er kort fortalt en maskine med en motor, som kører et stempel med en påsat dildo ud og ind.

Linda har været single i næsten 2 år, så hun er flittig bruger af sexlegetøj og især hendes sexmaskine. Jeg har kendt Linda i mere end 7 år, og det var faktisk først for nylig, at hun fortalte mig, at hun tit handler i online sexshops for at købe sexartikler.

Linda viste mig derfor hendes yndlings sexshop ABBI-SEXARTIKLER.DK, hvor jeg så bestilte en sexmaskine, en dildo samt en hulens masse glidecreme. Jeg bestilte legetøjet i forgårs, og allerede dagen efter ankom det.

Første tur med sexmaskinen

Jeg var naturligvis super spændt, og der gik ikke mange minutter, før jeg fik pakket sexlegetøjet ud, og især sexmaskinen tiltrak min opmærksomhed. Sexmaskinen var pakket ind i en stor kasse, og da den var pakket ud, skulle den bare sættes til stikkontakten, og så var den køreklar…

Og køreklar må må da sige, at den var! Jeg lagde mig i sengen med den medfølgende fjernbetjening, hvor efter jeg tændte for den i det laveste tempo. Jeg skulle lige vende mig til, at jeg bare skulle ligge og nyde det uden at gøre noget som helst.

Jeg lå der i cirka 10 minutter og bare nød, før jeg satte maskinen et tempo højere op, og så kunne jeg ikke holde orgasmerne tilbage… Jeg er normalt længe om at komme, så mange af fyrene når at komme før mig, hvilket altid har været super frustrerende. Med sexmaskinen er det dog en helt anden sag, da den bare bliver ved og ved og ved!

Efter 4 orgasmer måtte jeg stoppe, da mine forældre ville kigge forbi, og jeg havde lovet at tilberede lidt mad. Efter mine forældre var kørt igen, strøg jeg dog direkte ind i soveværelset, hvor kneppemaskinen endte med at give mig yderligere 3 orgasmer, og så var det godnat 😉

Disclaimer

Skriv en kommentar