Effektivt it-system

Jeg har i de sidste 4 år arbejdet som administrator for en ejendom med cirka 100 lejemål. Ejendommen er en gammel smuk ejendom med beboere, der har boet her mange år for de flestes vedkommende. Folkene bag ejendommen har tidligere ikke været så omstillingsparate, så al ejendomsadministration har været gjort manuelt. Bevares jeg har da udviklet mine egne små systemer i Word og Excel og med mailskabeloner, men det er tungt og tidskrævende, når noget for eksempel skal rettes, da det skal gøres så mange steder.

 

For et halvt år siden kom der grønt lys for at kigge efter et system til ejendomsadministration, da opgaverne på mit bord blev flere. Vi ville se, om vi kunne spare noget tid med sådan et system. Jeg har længe gerne villet have det, så jeg var absolut parat. Vi kiggede på flere systemer på markedet, og der blev naturligvis også kigget på omkostningerne til sådan et system. Vi fik tilbud fra flere løsninger og kiggede også på funktionaliteten i systemet. Vi ville gerne kunne have et forum for beboere, en løsning til bestyrelsesarbejdet med indkaldelser, referater, meddelelser etc. Der skulle være mulighed for at melde fejl og mangler fra beboerne til viceværten, vi skulle nemt kunne sende servicemeddelelser etc. ud til beboerne og så videre. Via denne artikel kom vi på sporet.

 

Vores valg faldt på Arcomus. Vi er nu 3 måneder inde i at bruge deres ejendomssystem, og vi er vilde med det. Jeg har fået et helt andet overblik, kan nemt rette oplysninger bare ét sted med et klik, og det slår igennem i hele systemet, bestyrelsen har et fantastisk værktøj til både at kommunikere med hinanden og med beboerne, og viceværten kan blot logge på, og se hvad der skal gøres. Alle har fået mere tid og effektivitet. Mine bedste anbefalinger til Arcomus – tak!

Disclaimer

Skriv en kommentar