En kamp at låne penge i banken

Man kan da sagtens forstå, at online lån er blevet så populære. Bankerne sætter til stadighed renterne op, og nærmest gør det umuligt at optage et lille forbrugslån eller billån på grund af alle de skærpede krav. Har man brug for at låne penge i banken, altså bare småbeløb, kræver de nærmest pant, i alt hvad man ejer og har og tit er det slet ikke nok.

Selv kunder som mig med god orden i økonomien, har svært ved at låne penge i banken, til trods for at de har mulighed for at tage pant i min lejlighed. Til sidste møde i banken, sagde min bankrådgiver Jette, at de godt ville låne mig penge til en ny bil, men de kunne desværre ikke tilbyde mig en ordentlig rentesats. Renten var så høj, at jeg anså det for at være et nej fra deres side.

Dyrt at låne i banken

Jeg kan ikke begribe, hvorfor det skal være så dyrt at låne penge i banken, når renten generelt er faldende. Derfor går jeg nu og overvejer, om jeg skal benytte mig af et online hurtig lån eller online kviklån, som det vist også hedder. Online lån udbydere kræver ikke en gang sikkerhed, og man kan blive godkendt inden for få minutter. Jeg orker simpelthen ikke, at kæmpe med min bank mere – jeg har været en god tro kunde i 21 år og alligevel vender de tommelfingeren ned ad, nu hvor jeg har brug for dem.

På lånesiden Lånbank.dk, som har samlet en række af de førende lån udbydere i Danmark, har jeg blandt andet fundet L´easy. Hele 25.000 kr. kan jeg få med et online L’easy lån, og jeg behøver ikke at stå skoleret eller bruge min lejlighed som sikkerhed! Jeg troede faktisk, at L’easy kun gjorde i at leje hårde hvidevarer og generelt elektronik ud. Men L’easy driver åbenbart også “L’easy lån”, som udlåner penge online.

Læs i øvrigt også artiklen fra Business.dk

Disclaimer

En kommentar til “En kamp at låne penge i banken”

 1. Hej!

  Har du brug for lån til at starte eller øge din egen virksomhed? Har du brug for lån til betaling af dine regninger eller gæld? Her er en god nyhed for dig som Oceanic Finance (en legitim og berømt finance Company i London, Storbritannien) er givet ud Lån til nogen i nød verden over. Enhver interesseret ansøger bør du kontakte os via: (accessloanfirm@live.com) @ 2% rente!

  Du er 100% garanteret indenfor 24 timer fra ansøgning om at få lånet.

  Adgang Loan Company UK.

  Signeret: Management.

  Svar

Skriv en kommentar