Afslag igen igen

Det er så den tredje bank, der giver mig afslag på et sølle lån på 80.000 kr. Jeg er 42 år med fast arbejde, og de eneste lån jeg har i forvejen er et mindre forbrugslån og et lille SU lån. Mit billån og huslån er betalt ned, ja, det vil så sige, at jeg ikke længere ejer et hus, da jeg lige er blevet skilt fra min kone Gitte.

Heldigvis fik vi solgt huset med et lille plus, så banklånene blev alle betalt ned. Men netop fordi at jeg ikke ejer fast ejendom, så vil banken ikke låne mig en krone. Jeg skal kunne stille sikkerhed for hver en krone, jeg låner hos dem, og det kan jeg ikke.

Måske er der dog håb for ude, da jeg lige har set en video på Youtube om de populære online lån, se den her. Der står, at man ikke behøver at stille sikkerhed af nogen art, og at man blot skal være fyldt 18 år, man må ikke stå i RKI, man skal have fast indtægt og være dansk statsborger. Jeg opfylder alle disse krav, så jeg vil ind at ansøge gratis om et lån på op til 250.000, hvis man er enlig.

Tænk sig at man kan låne penge uden at stille sikkerhed, og renten ser ikke ud til at være så høj, som jeg havde forventet. Jeg behøver ikke at låne 250.000 kr., bare jeg kan låne 80.000 kr., så jeg kan komme på min jordomrejse, så er jeg oven ud lykkelig.

Jeg vil ind og ansøge med det samme.

Disclaimer

Skriv en kommentar