Få ekstra lagerplads med at lagerrum

Et lagerrum kan anvendes til rigtig mange ting. Mange bruger et lagerrum, når de skal opbevare ting midlertidigt, mens de flytter. En del bruger det også, hvis de permanent skal have noget opbevaret der, hvis der eksempelvis ikke er plads i deres hus eller lejlighed. Ofte er det altså i privat øjemed, at en lagerplads bruges, men det kan også være, at et firma bruger, hvis det fx skal have opbevaret nogle varer. Men hvis man anvender et lagerrum, uanset om man er privat eller erhvervsrelateret, hvad skal man så huske at gøre, inden man smider varerne ind? Her er et par tips til, hvad man kan gøre, når man skal bruge et lagerrum.

Lagerrum – udnyt møblerne

Der kan være rigtig trangt inde i et lagerrum, og derfor er det vigtigt, at udnytte pladsen bedst muligt. Hvis man fx opbevarer ting som skabe, køleskabe eller sågar en ovn, så kunne man evt. opbevare nogle af sine ting inde i disse møbler. På den måde kan man udnytte de møbler man har således, at der bliver mere plads til andre ting. Hvis man fx anvender et skab eller lignende til opbevaring i et lagerrum, er det dog utroligt vigtigt, at man sørger for, at holde en dør åben. På den måde kommer der nemlig stadig luftcirkulation til dine ting, hvilket de har klart bedst af.  En anden ting, som du kan gøre, for at få mest ud af dine møbler, er at afmontere benene på dine møbler. Benene tager nemlig rigtig meget plads i dit lagerrum, hvis de ikke bliver afmonteret.

Lagerrum – praktiske råd

Hvis du bruger et lagerrum, og du fx skal opmagasinere græsslåmaskine, motorsav eller andre benzindrevne ting, så er det vigtigt, at du tømmer disse for benzin før du anbringer dem. Mange lagerrum har det endda som et krav, at de bliver helt tømt. Hvis du fx skal opbevare vaskemaskiner eller andre maskiner med tilslutningsrør for vand, så skal disse også tømmes for vand inden anbringelse – ellers risikerer der, at opstå svamp i dit lagerrum, hvilket dine ting bestemt ikke har godt af.  Har du røgalarmer, som du anbringer i dit lagerrum, så husk at afmontere batterierne inden, da de ellers risikerer at bippe, når de er ved at løbe tør for strøm.

Lagerrum – udnyt højden

Er det et privat anliggende, så er det vigtigt, at du husker at udnytte højden til fulde, når du bruger et lagerrum – i hvert fald hvis du vil have mest muligt for pengene. Det kan du fx gøre ved at stable dine ting helt op til loftet, når du flytter dem derned.  Når du stabler i dit lagerrum, er det dog vigtigt, at du husker at smide de tunge ting nederst, da de lette ting risikerer at blive mast, hvis du smider nederst. Hvis du gør disse ting, så får du mest muligt for pengene, og dine ting forbliver intakt.

Hvis du træffer den gode beslutning at anvende et lagerrum er der altså en række ting, som du bør huske inden!

 

Disclaimer

Skriv en kommentar