Hillerød

Jeg elsker min mand. Og han elsker mig. Vi elsker hinanden meget højt. Ja, vi forguder hinanden. Vores venner synes engang imellem, at det kan være for meget af det gode, når de ser os sammen. Men de kender jo ikke sandheden. Vi kan nemlig også godt blive frygtelige uvenner. Nærmest dødsfjender. Vi kan hade hinanden så intenst, at vi kan lægge en hel millionby ned uden at få dårlig samvittighed over det i jagten på at genere den anden. Sådan er det bare. Ingen kærlighed uden had.

Dobbeltspil

Vi er dog gode til at holde vores had til os selv. Vi viser det ikke overfor vores venner og bekendte. De får kun vores kærlighed at se. Hvorfor? Fordi vi godt ved, at det er det, de helst vil se. Ja, det er så simpelt.
Men jeg kan godt huske engang, hvor vi havde besøg af nogle venner, og hvor vi glemte at holde vores had til hinanden væk. Vi kom op at skændes. Og jeg kastede et glas vin efter min mand. Glasset ramte vinduet. Vores venner blev temmelig forskrækkede. Min mand forstod hurtigt min fejl og fik lavet en dårlig joke ud af det hele. Han fik også tørret vinen væk fra vinduet. Med en klud, der ikke var helt ren. Vores gæster blev beroliget, og vores aften fortsatte uden skænderier.

Vinduespudser i Hillerød

Det betød dog, at jeg dagen efter måtte finde en vinduespudser. Jeg gjorde naturligvis det nemmeste: Gik på nettet og søgte efter ”vinduespudser Hillerød” og fandt et firma, som jeg tilkaldte. De sendte en vinduespudser, som kom og rengjorde alle vores vinduer. Meget professionel, og jeg har faktisk brugt det samme firma lige siden. De kommer en gang om måneden. Vi har aftalt en fast dato i hver måned, så jeg ved præcist, hvornår de kommer. Det er helt fint. Og det er super, at de gør det arbejde for mig. De gør det også i Gilleleje.

Men det var jo egentlig ikke vinduespudseren, jeg ville fortælle dig om. Det var jo kærligheden og hadet.
Min mand og jeg har et godt forhold. Vi er glade for det. Vi kan stadigvæk godt skændes, så det brager. Der ryger da også et tærtefad i ny og næ. Men vi kan godt lide at få renset luften mellem os ud engang imellem. Og vi har såmænd heller ikke noget imod at gå i byen sammen for at købe enten et nyt tærtefad eller en ny skjorte.

Stærke følelser

Og ja, stor kærlighed betyder stærke følelser. Både de positive og de negative. Vi nyder at leve dem. Vi gider ikke at pakke dem ind i nydelige floskler eller yndige buketter. Nej. Vi passer sammen, fordi vi giver alt. Til hinanden. Er der noget mere værdifuldt end det? Jeg tror det ikke. Så pyt med, at vi somme tider kommer til at vise vores venner de dårlige sider i vores ægteskab. De ved efterhånden godt, at det bare er vores måde at leve livet på. Og de respekterer det. Og ja, en har sagt, at han beundrer os, fordi vi tør.

Disclaimer

Skriv en kommentar