Karbid og gadgets

Jeg har alle dage været glad for at handle på nettet – det er ingen hemmelighed. Det er der flere grunde til faktisk, og udover de ofte betydelige besparelser hænger det også sammen med, at jeg ofte ikke orker at gå rundt i butikker. Jeg er simpelthen ikke så vild med alle de mennesker omkring mig. Det er nok min PTSD, der spiller ind, men det er ikke det, det handler om her. Det handler i stedet for om, hvordan et simpelt online indkøb af noget til at bekæmpe muldvarpe førte til store besparelser og bedre komfort i mit sommerhus!

Muldvarpe først

Jeg fik muldvarpe i haven – igen! Og jeg er sgu træt af de små bæster, så jeg tænkte, at nu skulle der ske noget. Jeg googlede løs efter gode løsninger, og det nedte med, at jeg besluttede at prøve karbid. Jeg hoppede ind på min favoritshop på nettet og fandt det, lagde det i kurven og var egentlig parat til at tjekke ud, da jeg tænkte, at jeg da lige ville surfe lidt rundt på deres shop og se, hvad de havde af spændende nyt.

Og det fører os så hen til det med med gadgets i denne artikels overskrift.

Den fedeste gadget: CTSmall

Jeg faldt over et produkt, der hedder CTSmall som er beregnet til at fjernstyre varmepumper.

2016-04-08_15-03-16

Hold nu kæft altså, ikke? Et dansk firma har opfundet en lille boks, der via SMS kan styre min varmepumpe i sommerhuset ude ved Hvide Sande.. OG det er helt ligegyldigt hvor i verden jeg er – jeg kan styre det hele fra min mobilos! Pludselig er det muligt at sænke temperaturen inden vi ankommer om sommeren – eller sætte varme på om vinteren, så vi ikke fryser, når vi lander.

Jeg bestilte den med det samme, og den kom dagen efter. En enkelt tur ud i sommerhuset, og så var den installeret og i drift. Så nemt – så smart. Og alt sammen fordi jeg lige skulle købe karbid 🙂

Disclaimer

Skriv en kommentar