Klar til sommer

Sommeren er over os, hvad enten vi er klar eller ej. Snart er det slut med ustadigt vejr og små regnbyer, så begynder høj sol og strandvejr. Sammen med strandvejeret valfarder danskere til stranden og skal vise den nyeste solbrille og badebuks frem.

Men er det så fedt? Hvis du er overvægtig er du måske typen der bliver ved bilen og passer på de andres tøj mens de boltrer sig i vandet og har det sjovt? Måske frygter du at tage trøjen af for at de andre skal se at du faktisk har et bildæk hen over maven og strækmærker?

Hvis du kan nikke bare lidt genkendende til noget af det ovenstående er det tid til at du kommer på slankekur. Du skal have hanket op i selvtilliden og det starter med at du beslutter dig for at tage på slankekur. Du skal mentalt have indstillet dig på at det er nu du skal af med den ekstra overvægt du slæber rundt på.

Den bedste og billigste slankekur er en slankekur baseret på langsomme kulhydrater, du taber dig hurtigt og effektivt. Hele ideen er er du skal spise en masse af de sunde kulhydrater og ingen af de usunde kulhydrater, kig over på effektivkur.dk for mere information.

En god målestok for om du taber dig eller for den sags skyld om det er nødvendigt for dig at gå på slankekur er hvor højt dit bmi er, dit bmi er forholdet mellem din højde og din vægt og kan fungere som en retningslinie for hvor meget du skal tabe dig (eller hvor meget du skal vokse, det er bare svært at kontrollere)

Disclaimer

Skriv en kommentar