Så er det snart tid til en ny sæson i forlystelsesparkerne

Selv om det stadig er vinter, kan man allerede nu godt begynde at skue mod den ny sæson i de danske forlystelsesparker. Skal man have sig et sæsonkort, kan det ofte godt betale sig at være ude i god tid. Flere af forlystelsesparkerne giver nemlig rabat på årskort/sæsonkort, hvis man køber dem et stykke tid inden den ny sæson starter. I nogle tilfælde er det inden årsskiftet, at man skal købe for at spare penge. Så det er faktisk ved at være sidste udkald i nogle af parkerne.

 

Så fik vi købt vores sæsonkort

Vi har allerede købt vores adgangskort til næste sæson. Sidste år havde vi årskort til Aalborg Zoologiske Have. Men børnene er nu ved at være blevet så store, at en hyggetur i zoo ikke længere helt er nok til at underholde dem. Så i år er valget faldet på Fårup Sommerland. I sidste sæson blev et vist kun til en enkelt tur i Fårup Sommerland. Og det var på årets sidste åbningsdag, da nogle venner inviterede os alle sammen med til tag en ven med gratis dag, hvor alle med sæsonkort gratis kan tage en ven med i forlystelsesparken. Med vores nyerhvervede sæsonkort er vi allerede nu klar til, at Fårup Sommerland slår dørene op igen den 22. april.

Havde vi boet lidt tættere på Billund, ville et oplagt valgt også have været et sæsonkort til Legoland, som absolut også er en forlystelsespark, som vi nyder meget at komme i. Der er både noget for store og små, så det er helt perfekt for de fleste familier. Desværre har vi næsten 3 timers køretur til Legoland, så vi ville nok et få brugt et sæsonkort dertil så meget, som vi gerne ville.

Disclaimer

Skriv en kommentar