Lysekroner ødelagt

Genboens hus blev ramt af et lyn under uvejret for to uger siden, der var en del ødelæggelser i de elektriske installationer, men heldigvis skete der ikke nogen personskade, og skaderne er stort set udbedret og erstattet af deres forsikring. Det pudsige er, at deres to ens lysekroner over spisebordet i går gav nogle gnister fra sig på samme tid og derefter gik fuldstændig i sort. Et forsøg med at sætte nye pærer i de to lysekroner gav ikke noget resultat, og da genboen fortalte mig om det skete, var min første tanke selvfølgelig, at årsagen til de ødelagte lamper er lynnedslaget for et par uger siden.

Genboen og jeg snakkede om det skete over en øl på terrassen, men han hældede mest til, at det simpelthen var et sammenfald af tilfældigheder, så han ville ikke anmelde skaden til forsikringsselskabet, hvilket jeg syntes var en anelse mærkværdigt. Men da han lænede sig over bordet mod mig og med lav stemme fortalte, at de to lysekroner var købt i USA, og at en bekendt havde gjort et eller andet ved lamperne, således at de kunne anvendes i Danmark, forstod jeg hans beslutning. Moralen er, som han sagde, lad være med at ændre på noget, der har med strøm at gøre, med mindre du er professionel.

Det bliver spændende at se, hvilke lamper han køber til erstatning for de ødelagte amerikanske, men han fortalte, at han kun vil have en lysekrone – gerne i messing – og supplere med et par væglamper i spisestuen.

Hun har også lige købt nogle meget smukke plissegardiner på den netbutik, der frishop.dk, og det var lige her.

Disclaimer

Skriv en kommentar