Rejsende i herretøj

Fra tid til anden tænker jeg tilbage på mit tidligere job som rejsende agent i herretøj. Mit arbejde bestod i at besøge en række forskellige herretøjsforretninger og fremvise vores nye kollektioner og selvfølgelig gøre mit yderste for at afsætte dem. Den gang kunne jeg ekvipere mig selv for særdeles rimelige penge, idet jeg kunne købe mit tøj til engrospris.

Sådan er det ikke mere, fordi jeg har skiftet job for et lille års tid siden. Jeg fik et godt tilbud fra et engrosfirma, der har specialiseret sig i herretøj i store størrelser, som der i takt med, at flere og flere mænd bliver svært overvægtige, er et stigende behov for. Der er jo i øvrigt også en netbutik, der sælger den slags tøj: http://www.storedrenge.dk/

Andre lignende artikler:

[box][related_posts limit=”3″]  [/box]

I det nye firma handles der slet ikke med tøj i størrelser, der passer nogenlunde almindeligt byggede mænd som jeg selv. Vi handler udelukkende med stort tøj, der er målrettet mænd med en rigelig pondus. Vores absolut mindste størrelse er en XXL, og det er faktisk ikke den størrelse, vi sælger mest af. Vi har tøj helt op til størrelse 10XL, som henvender sig til de helt store mænd, som har virkeligt alvorlige problemer med vægten.

I næste uge skal jeg på en ny rundtur til de forretninger, vi leverer tøj til. Vi har nemlig udvidet vores sortiment med sportstøj i store størrelser, fordi det har vist sig, at der faktisk er en vis efterspørgsel efter sportstøj til mænd med høj vægt. Jeg går ud fra, det hænger sammen med, at en del overvægtige mænd motionerer i et forsøg på at tabe sig.

Disclaimer

Skriv en kommentar