Hvordan gives en special gave

Du har nu fundet den helt perfekte ring, halskæde, smykke eller hvad det nu er til din kæreste eller kone – eller måske det helt rigtige herreur eller herresmykke til din mand, som han har ønsket sig længe? Uanset hvad: Jeg kan varmt anbefale Marjoe, når det handle rom herresmykker og ure: http://www.marjoe.dk/ Det er jo specielt at give ham eller hende det og se overraskelsen, når gaven pakkes ud, men måske kan du binde mere på og gøre det hele mere specielt?

Her er et par forslag, du kan lade dig inspirere af.

Modtageren ved måske allerede, at der kommer en gave fra dig på dagen og regner så dermed også med at få gaven fra dig. Her kan du så bygge lidt forvirring ind, der leder til en god overraskelse. Find en person, han ikke regner med at få en gave fra. Det kan være din nabo, en vens barn, din hund og så videre. Naboen kan ringe på og sige, det her er til dig. Jeg fik det ved en fejltagelse. Du kan få et barn til at give gaven eller binde det om halsen på din hund. Tjek for eksempel herreure her – de er gode at give på den måde.

Du kan puttet smykket, eller hvad det nu er, i en usexet emballage – det kan være alt fra en food processor eller sådan noget, så modtageren tror, at det er gaven. Du kan gemme andre små gaver i emballagen for så til sidst, at modtageren finder et lækkert herresmykke for eksempel.

Du kan også gemme det, hvor han eller hun har sin daglige gang i hjemmet. Det kan være et par sko, som du ved, bliver brugt. Det kan være, hvor han har herresmykker, og der er så lige en gave sammen med resten af hans ting. Det kan være i en cykelhjelm, i corn flakes eller sådan noget. Overraskelsen vil med garanti være stor.

Du kan også give gaven på et af jeres favoritsteder. Det kan være restauranten, hvor han friede, det kan være fastfoodstedet, hvor I havde jeres første kys eller et andet sted, der har betydning for jer.

Har du andre ideer til en gøre en særlig gave endnu mere særlig?

Disclaimer

Skriv en kommentar