Er du også hulemand?

Vi har alle set kendis kokken Thomas Rode i fjernsynet hvor han reklamerer for alt fra Invita køkken til at være fortaler for stenalderkosten, eller den som man også kalder for Paleo kosten.

Generelt set er det ikke en slankekur, men mere en livsstil, hvor man tror på at menneskekroppen ikke har ændret sig fordøjelsessystem de sidste 10.000 år, og at vi således stadig er designet til at spise det samme som hulemennesket var.

Kosten i denne type af slankekur er naturligt mad, ikke noget der skal pakkes ud først, men mere omkring noget hvor man kan se, lugte og smage maden. Maden er typisk frugt, nødder, grøntsager og kød – i særdeleshed fisk.

Det der er svært ved denne livsstil, når man er vant til at leve som et moderne menneske anno 2013, er at man skal undgå alt hvad der hedder hvide kulhydrater, dvs. pasta brød og meget andet som stammer fra korn. Ideen er nemlig at mennesket ikke kan spise og fordøje kornproduktet, så de er ikke tilladte i stenalderkoste.

Hvis du vil vide mere omkring stenalderkosten, eller andre effektive slankekure er du velkommen til at kigge forbi på www.effektivkur.dk

Disclaimer

Skriv en kommentar