Billig slankemad

Det handler om at finde noget mad man kan holde ud til at spise når man er på slankekur. Det betyder typisk at man skal finde sig en kostplan man kan følge således der er lidt struktur, men ellers er det faktisk nemt at finde noget billigt slankemad som gavner figuren.

Hurtig og effektiv slankekurNoget andet der er vigtigt når man er på slankekur er at man spiser noget som kan holde dig mæt. Der er ikke noget de er værre end at være på slankekur og så gå rundt og være sulten hele tiden. Det er ikke til at holde ud og man bliver arrig af det.

Noget af det man skal huske på når man skal finde billig slankemad er at man skal gå efter mere næring og ikke nødvendigvis mindre kulhydrater. Noget af det der virkelig kan sætte skub i hele slankekuren er at man spiser nogle langsomme kulhydrater som eksempelvis bønner, linser og kikærter. Det er noget af det der virkelig kan sparke en slankekur i gang. Hvis man skal have lidt ekstra ind imellem kan man drikke en kop slanke the som også er med til at holde gang i slankekuren. Jeg vil næsten garantere at kiloene rasler af og at man får det hurtigt meget bedre. Så der er ingen undskyldning, det er bare om at komme i gang med at få købt rigtigt/billigt ind.

Man vil hurtigt se nogle resultater som kan motivere dig til at spise mere sundt og meget mere varieret, det skader ikke, faktisk kan det værste være at man fik det bedre – og det er jo ikke så slemt.

Disclaimer

Skriv en kommentar