Find din lokale elektriker

Det er en jungle når man skal finde en håndværker man kan stole på. Mange gange spørger man venner og familie og de ikke lige kender en god elektriker eller lignende som kan hjælpe med et problem. Nu behøver du ikke spørge dem længere.

Hvis du bruger den gratis service www.elektriker-nordjylland.dk er du sikker på at få fat i en lokal elektriker som kan hjælpe dig med alle dine udfordringer. Det betyder generelt set ikke noget om du bor det ene sted eller det andet. En given elektriker kører gerne 50+ Km for at komme hjem til dig og flytte en stikkontakt.

Det lyder måske som noget der ikke kan betale sig, men det er faktisk en god forretning for elektrikeren at gøre det på denne måde. Det betyder at han første gang laver en opgave hvor han måske taber lidt penge på en mindre opgave. Næste gang er det også ham der bliver hyret osv. det vil sige at på den lange bane er det en god forretning.

Ikke nok med at det er en god kundeservice så ved elektrikeren godt at de får mere ud af det ved at at give en super god service til sine kunder – kunderne er nemlig meget mere indstillede på at anbefale den samme elektriker som har givet dem en god service. Mange gange er det ikke prisen der kan konkurreres på, det er meget lidt der kan skrues på i den forbindelse.

Disclaimer

Skriv en kommentar