Stor familie

Vi er en stor familie, og det er vi endt med at blive via den klassiske “dine og mine børn” metode. Vi er begge tidligere gift, og vi har begge bragt hver 3 børn ind i vores nye familie, så vi er altså otte mennesker, der dagligt skal bespises.

Det stiller selvfølgelig nogle krav til udrustningen i køkkenet, for vi er begge udearbejdende, så tingene skal bare virke og være effektive. Ingen i familien bryder sig om færdiglavet mad eller nemme løsninger på det felt, så vi kokkererer i mere eller mindre samlet flok hver dag.

Vi har brugt en del tid på at finde de helt rigtige køkkenmaskiner og hvidevarer, der dækker vores behov.

Her har butikken skiftselv.dk været en stor hjælp for os. Både med råd og vejledning men sørme også med ret så attraktive priser på ordentlige hvidevarer og køkkenudstyr generelt.

Le Creuset for enhver pris

Min bedre halvdel er ret skarp på holdningerne, og hun nægter et koge i andet end grejet fra Le Creuset – hun har virkelig skarpe holdninger til det med gryder og pander (men hun slår ikke med dem).. Det er jo ikke ligefrem discountprodukter, men vi har været heldige at få nogle gode deals via skiftselv.dk, så vi har en fuld udrustning af det fremragende franske grej i køkkenet.

Seneste skud på stammen i køkkenet er en pålægsmaskine, som sparer os for megen tid og faktisk også penge, for det er ulig meget billigere at købe uskåret pålæg og så skære efter behov. Og det smager faktisk bedre!

Hvad med dig? Er du en del af en stor familie? Og hvordan gør I i jeres husholdning?

Disclaimer

Skriv en kommentar