Sådan planlægger du en barnedåb

I begyndte måske allerede at planlægge barnedåben en smule, da I fik besked om graviditeten. Der kan gøres mange tanker om den dag, da man ikke nødvendigvis ved hvad man forventer af dagen. Det kan være, at I allerede har forberedt jer på, at I vil bestille mad udefra for at lette arbejdet for jer selv på selve dagen og i tiden op til, da I ønsker at nyde den med familien og den lille ny. Den vigtigste opgave herfra er så at vælge, hvor I skal bestille maden fra til den store dag.

Et vigtigt fokus at have i forbindelse med planlægningen af maden til barnedåben er, at det er et cateringfirma som fokuserer på kvalitet og som har erfaring fra branchen. Det er også at foretrække at der er nogle forskellige muligheder at vælge imellem, da man ikke nødvendigvis på forhånd ved, hvilken slags mad man ønsker at servere på dagen. For at få inspiration til at tage det valg er det en mulighed at besøge denne side og se, hvad der tilbydes af forskellige menuer og buffeter. Der kan eksempelvis vælges alt lige fra en brunchbuffet til en stegebuffet, så der er lidt for enhver smag.

Ud over kvalitet vil det i en travl og ny tid være at foretrække, hvis cateringfirmaet er fleksibelt i forhold til eventuel levering af mad. Det vil kunne lette arbejdet endnu mere før, under og efter den specielle dag, som en barnedåb er. Fokus vil formentlig være på den lille ny det meste af dagen, så det vil være rart, hvis man trygt kan læne sig tilbage og være bevidst om, at der er nok mad og at der er nok at vælge imellem, så alle kan blive mætte. Uanset hvad de kan lide og ikke kan lide at spise.

Disclaimer

Skriv en kommentar